Det är nästan omöjligt att hitta bra liar i handeln idag. Jag säljer därför kvalitetsprodukter från utvalda leverantörer i Europa.

Försäljningen sker främst på kurser och från min lilla "butik" hemma på gården. För att du som kund ska bli nöjd med det du köper vill jag helst träffa dig personligen. Då kan vi tillsammans avgöra vad du behöver och se till att du har den kunskap som behövs. Det blir ofta en snabbkurs på köpet! Att köpa en lie är lite som att köpa ett par nya skor – den måste passa. Jag avstår hellre att sälja än riskerar en missnöjd kund!
Det som är viktigt för mig att veta är vad du ska ha lien till, hur van du är och hur lång du är. Har du kommit i kontakt med knackeliar förut?

Om du inte har möjlighet att träffa mig personligen kan vi lösa det med ett telefonsamtal och/eller med e-post istället.

En komplett lie med orv, blad, hammare, städ, bryne och hållare för brynet kostar cirka 2 500-3 800 kronor. Lite variationer främst beroende på val knackningsutrustning och kvalitet på bryne.

Betalning sker oftast med faktura eller Swish. Kontant och kort fungerar också. Jag skickar främst med Bussgods eller Postnord (små paket).

Butiken är öppen när jag är hemma. Ring gärna innan för att veta om jag är på plats!

Blad
Orv
Tillbehör