Välkommen till liens fantastiska värld!

Ett gammalt miljövänligt redskap som har en given plats i det moderna samhället. Slå äng och gräsmatta, slå under elstängsel, slå vägkanter - bara några exempel där lien gör ett bra jobb utan buller och avgaser.
Det krävs en god teknik och ett rakbladsvasst blad. Slå ett slag du också!

Nyheter
3/4 Corona

Jag är försiktigt optimistisk inför sommarens kurser. Vi är utomhus och inte så många, vilket minskar eventuella risker. Ändrade riktlinjer från myndigheterna kan förändra detta, men i nulåget räknar jag med att kurserna genomförs. Försäljning hemma hos mig fungerar som vanligt - hör av dig innan och bestäm tid. Då hinner vi med en kort kurs och att plocka ihop en lämplig lie.

31/3 Förberedelser

Sommaren närmar sig! Har uppdaterat kalendariet nu, någon enstaka kurs tillkommer senare. Lagret påfyllt med hammare och städ från Tyskland. Från Österrike och Danmark kommer leveranser under maj-juni. Nu får vi bara hoppas att Coronaviruset lugnat ner sig till sommaren. Jag är laddad!

17/12 2020

Planeringen av 2020 har kommit långt, men alla datum är inte spikade ännu. Kalendariet fylls på i början av året. Ser fram emot en ny sommar med många liekurser.